Byløvene

De beste matkitene i 2021

Dette var året da vi tilberedte restaurantmaten hjemme. Her er byløvenes favoritter blant matkitene vi testet i 2021.

Under koronapandemien har flere kjøkken begynt å selge matkit som enkelt kan ferdigstilles hjemme. Ingrediensene kommer så godt som ferdige og trenger ofte kun å varmes opp og danderes på tallerkenen. I anmeldelsene har vi i tillegg til smaken også vurdert meny, prisnivå og hvor enkelt det er å forstå veiledningen.

---

6

Kreativ Catering

Nettside: Kreativcatering.no

---

Kreativ Catering gjorde det fantastisk enkelt å lage en nydelig, treretters festmiddag.

Med hummersuppe til forrett, andebryst til hovedrett og hjemmelaget sjokolademousse laget på valhronasjokolade til dessert, klarer Kreativ Catering å skape følelsen av å være på klassisk, eksklusiv restaurant, selv om vi sitter hjemme i vår egen stue. Dette er et festmåltid som smaker av høytid.


---

5

Katla

Nettside: Katlaoslo.no

---

Takoyakiboller fra Katla. Foto: Byløvene

Også Katla klarer å skape restaurantfølelse hjemme på vårt eget kjøkken. Deres smakfulle treretters-matkit består av kebab, takoyaki og sjokoladefondant, og rettene har Katla-preget vi kjenner fra restauranten.


---

5

Hrimnir Ramen

Nettside: www.hrimnir-ramen.no

---

Hrimnir Ramen er blant restaurantene som tilbyr take away-kit.

Matkitet fra Hrimnir Ramen er en fargefest og et fyrverkeri av smaker. Særlig anda blir vi stormende forelsket i. Det er også fin størrelse på porsjonene.


---

5

Breddos Tacos

Nettside: breddostacos.com/oslo

---


Til venstre ligger en tortilla med oksehale- og beinmargbarbacoa. Til høyre: cochinita pibil. Den bakerste retten er pollo al pastor.

Fredagstacoen fikk en solid oppgradering med hjemlevering fra Breddos Tacos. Smarte begre med rom hindret søl, framgangsmåten var enkel, og kjøttet var mørt og smakfullt.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen

Mer fra Dagsavisen