Salome
5
Når vi ikke kan dra til Venezia, er desto hyggeligere at Venezia kommer til oss, i form av restauranten Salome. Det er Baltazar- og Skur 33-driver Dag Tjersland og matskribent og St. Lars-gründer Andreas Viestad som står bak.

Sanguine Brasserie
5
Sanguine Brasserie innenfor foajeen i Operaen er en oppdagelse i seg selv og en opplevelse selv om du ikke skal haste inn til en forestilling.

Maaemo
6
Hvis lommeboka tillater det, er Maaemo et fantastisk sted å tilbringe kvelden. Her har vi fått den beste sjøkrepsen vi noen gang har smakt og en matopplevelse der smaker, presentasjon, design og service går opp i en høyere enhet.

The Vandelay
5
Maaemos lillesøster har en fristende frokost- og lunsjmeny. Til middag bør tartaren absolutt prøves.

Code
5
Hos stilrene Code fikk vi en lekker fireretters meny med gode valg i glasset. Code har knekt koden.

Vaaghals
5
Vaaghals sjarmerer med raushet i både glass og på tallerkener. «At raushet skal følge når man tar seg godt betalt, er slett ingen selvfølge. Derfor ble vi sjarmert av Vaaghals. Og veldig mette.»

Brasserie Rivoli
5
På Brasserie Rivoli er det lave skuldre og nydelig franskinspirert mat med norske råvarer i sentrum. En parisisk perle.

Stock
5
Hos Stock er både maten og stedet forseggjort og ujålete, av høy kvalitet og med noe for enhver smak etter hvert som døgnet siver på.
[ Åtte fine uteserveringer i Oslo (+) ]
Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen