Cecilia Brækhus skaper stor interesse. I løpet av en dag ble alle billettene solgt.

Brækhus-kampen i Spektrum er utsolgt

Billettene til boksefesten «The Arctic Rumble» med Cecilia Brækhus i hovedrollen i Oslo Spektrum 1. oktober koster minst 690 kroner, men det skremte ingen. Torsdag kveld var boksefesten utsolgt.

Av Øystein Bjerkestrand

Billettene ble lagt ut for salg torsdag klokken 09.00 etter at det onsdag ettermiddag ble klart at Brækhus får lov til å bokse på norsk jord. Det blir den første profesjonelle boksekampen i Norge på 35 år.

Torsdag kveld la «The First Lady» ut melding på Facebook om at det ikke finnes ledige billetter igjen.

Trøsten får være at kampen også vises på TV 3.

– Det var ikke haller i Bergen som oppfylte de ønskene vi hadde. Derfor ble det Oslo Spektrum. Dessverre må jeg si, men jeg håper jo bergenserne kommer til Oslo for å støtte meg, sa Brækhus til NTB.

Tre timer etter at billettsalget startet var 75 prosent av billettene revet vekk, skriver Nettavisen. Totalt ble i underkant av 10.000 billetter lagt ut torsdag.

Prisene varierer fra 690 til 2490 kroner. I tillegg til Brækhus-kampen, hvor motstanden er ukjent, blir det tre øvrige kamper. Det er også ventet at det lages et show med flere artister i forbindelse med arrangementet .

– Vi skal ta litt av Las Vegas til Norge og lage en folkefest, sa Morten Andreassen som jobber for Brækhus-selskapet First Lady Promotion via Advokatfirmaet Elden. (©NTB)