Annonse
Dette bildet fra Sagene brannstasjon er tatt i en annen forbindelse.

Barnehage brant i Oslo

Brannvesenet hadde kontroll over flammene en halvtimes tid etter at det ble meldt om brann i en barnehage i Oslo natt til mandag.

Annonse
Oslo

 

Det brant kraftig i Voldsløkka barnehage for hørselshemmede barn i Uelands gate 78, og det var en stund frykt for at ilden skulle spre seg. Det er foreløpig ikke klart hvor omfattende skadene på bygget er. Barnehagen er imidlertid stengt inntil videre.

– Vi har fått melding om at de har kontroll over ilden. Det brant friskt da brannmannskapet kom til stedet, men nå er det ikke lenger synlige flammer, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Nødetatene ble varslet om brannen klokka 1.18. En halvtime senere opplyste brannmannskapet at de hadde kontroll på ilden og ikke lenge etter var brannen slukket.

Da brannvesenet kom fram til barnehagen, var den overtent. Det var en stund fare for at flammene skulle spre seg til parkerte biler i nærheten. Det var også betydelig røykutvikling og politiet ba derfor beboere i området om å lukke vinduene. (NTB)

Annonse