Boybandet The Main Level opptrer på Jernbanetorget. FOTO: MIMSY MØLLER

Vintermusikk på Jernbanetorget

I morgen blir det konserter på Jernbanetorget.

Kreftforeningens konsertserie Vinterlyd skal på en rundreise i Norge utover vinteren. Det hele starter opp på Jernbanetorget i Oslo i morgen.

Du får høre OnklP & De Fjerne Slektningene og Jaa9, Erik og Kriss, Astrid Smeplass, The Main Level og Marcus og Martinus. I tillegg blir det opptreden fra Freddy Kalas med «Pinne for landet» og Alejandro Fuentes som skal framføre nytt materiale – denne gangen på sørlandsdialekt.

Blant dem som bidrar finner vi altså boybandet The Main Level fra Bergen.

– Vi gleder oss veldig. Det er en ære å stå på scenen med så flinke folk, sier Sander Helmers-Olsen (19) i The Main Level.

– Og så får vi spille på steder her i Norge vi ikke har spilt før og det er for en god sak. Det blir gøy å treffe folk fra nye steder, legger Alex Instøy (20) til.

De tre i The Main Level har satset med hud og hår og har travle dager. De er sjelden hjemme og regner seg som bestevenner der de jakter på suksess og toppen av hitlistene verden over.

– Vi er nesten som en familie. Vi kjenner hverandre godt etter å ha nærmest bodd sammen i en tid, sier Laurent Kelmedhi (20) og sikter til et utall hoteller og studio-opphold med tilstøtende leilighet der gutta har delt og spilt inn nytt materiale.