Verden

Stjerneparet hyllet Clinton

Hillary Clinton fikk drahjelp i valgkampen av superstjernen Beyoncé og hennes ektemann Jay-Z fredag.

Superparet Beyonce og Jay-Z hadde tatt initiativet til konserten i Cleveland fredag kveld, der en rekke artister innen hip hop og r&b uttrykte støtte Hillary Clinton.

Clinton kom opp på scenen under showet og ble hyllet av de to musikkartistene.

– Verden ser på oss som et progressivt land som trenger forandring. Jeg vil at min datter skal vokse opp og se at en kvinne styrer landet vårt. Derfor stiller jeg meg bak henne, sa Beyoncé.
Clinton selv slo fast at hennes valgkamp for å bli USAs første kvinnelige president er neste steg i borgerrettighetskampen.
– Vi har uferdig arbeid å gjøre, flere barrierer å bryte, og – med deres hjelp – et glasstak å knuse en gang for alle, sa Clinton til høylytt jubel fra salen.
Tidligere på kvelden harselerte republikanernes presidentkandidat Donald Trump over støtten Clinton får fra kjendiser.
– Vi kommer til å vinne Pennsylvania stort. Og forresten, jeg trengte ikke å ta med meg J-Lo eller Jay-Z. Jeg er her helt alene, sa Trump under et valgkamparrangement i Hershey i Pennsylvania.

Katy Perry, Steve Aoiko, Jon Bon Jovi og Stevie Wonder er noen av de kjente artistene som skal holde konserter til støtte for Hillary Clintons kandidatur, skriver New York Times.

(NTB/Dagsavisen)

Mer fra Dagsavisen