Plateaktuelle Kanye West vil spille inn gamle låter uten banning, i Jesu tjeneste

Rapperen Kanye West slapp nettopp et gospelalbum. I et radiointervju sier West at han vil fjerne banning fra gamle låter.

Rapperen Kanye West sitt nye gospellalbum «Jesus is King» er nettopp sluppet på sytrlømmeplattformene, ifølge en Twitter-melding fra Kim Kardashian West, som er gift med rapperen.   

 

 

 

I et medfølgende intervju med radioverten Zane Lowe på Beats 1 utdyper West en rekke detaljer om sin tro og musikalske prosjekt, skriver nettsiden A.V Club. 

Rapperen og klesdesigneren gjorde nylig stor suksess med låta «I Love It», som inneholder svært mange banneord og referanser til oralsex. Til Zane Lowe uttaler West at han nå ønsker å spre guds ord. Det er usikkert hvordan West vil utelate banneordene, men han referer til de nye utgavene som «George Lucas versions», en referanse til filmregissør George Lucas sin praksis med å klippe om «Star Wars» filmene.

Ikke sex før ekteskapet

I intervjuet forteller også West at han begynte å se på porno i ung alder, og at han ble avhengig av sex etter morens død i 2007, skriver NTB.

– Noen mennesker drukner seg selv i narkotika, jeg druknet meg selv i min avhengighet: sex, sier West, som er gift og har fire barn med Kim Kardashian.

 

Videre i samtalen snakker West og Lowe om produksjonen av albumet «Jesus is King». West, som beskriver seg selv som kristen, sier at han ba dem som jobbet med albumet, om å ikke ha sex før ekteskap.

– Det var stunder der jeg ba folk om å ikke ha sex før ekteskap mens de jobbet med albumet. Det var stunder hvor jeg gikk til folk som jobbet med andre prosjekter og sa: Kan du bare jobbe og fokusere på dette? Jeg tenkte at hvis vi alle kunne fokusere og faste – familier som ber sammen, blir sammen, sier han i intervjuet.

 

Kanye 2024?

 

West, som tidligere har hyllet president Donald Trump, har tidligere uttalt at han ønsker å stille som presidentkandidat. 42-åringen gjentar i intervjuet planene.

– Det kommer en tid hvor jeg blir president i USA, sier West.