McDonald's-ansatt hevnet seg på politibetjent – tuklet med maten

Hun saksøkte for politivold i 2017, men tapte. Hevnen skulle være søt, men hun ble oppdaget da hun forsøkte å tukle med maten til en amerikansk politibetjent.

Tatyana Hargrove, en kvinnelig ansatt ved McDonalds i Bakersfield, California ble nylig brakt inn til varetekt for å ha forsøkt å tukle med maten til en amerikansk politibetjent, melder Fox. Det var ledelsen ved McDonald's-restauranten som angivelig oppdaget forsøket på å tukle med maten. Hva handlingen konkret innebærer er enda ikke klart.

Dog er det uanyte muligheter for en som vil hevne seg på en kunde.

Hendelsen skal ha blitt fanget på video av overvåkingskameraer. Tatyana Hargrove ble varetektsfengslet og siktet lørdag morgen.

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Saksøkte for politivold

I 2017 saksøkte Hargrove Bakersfield for politivold og brudd på borgerrettighetene. Hun skal ha blitt forvekslet med en mannlig person som var mistenkt for en forbrytelse. Den mannlige mistenkte skal ha vært 177 centimeter høy og veid 72 kilo. Tatyana veier 54 kilo og er 157 centimeter høy. Tatyana vant ikke frem i retten, melder ABC 23

Eieren av McDonald's restauranten, Jim Abbate, uttalte til Fox at han forsikrer kunder og politibetjenter at oppførselen ikke er representativ hverken for han eller McDonald's. Han understreker at de samarbeidet med politiet så fort de oppdaget det som hadde skjedd. 

Les også: Hamburgeren ser slettes ikke ut som på bildet