Henger du dorullen med papiret mot veggen, eller over og ut fra veggen?

Det er to typer mennesker her i verden. De som henger dorullen med papiret mot veggen og de som henger det over og ut fra veggen.

 

Bare to typer mennesker? Ja. Men hvem, sier du? Jo, de som henger dorullen med papiret inn mot veggen og de som lar rullen henge med papiret over og ut fra veggen.

Debatten har gått på nettet lenge. For hva er korrekt måte? Noen velger papiret inn mot veggen fordi de mener det er enklere å nå papiret på den måten.

Det er lettere å posjonere ut riktig mengde papir da, sier noen. Andre sverger til den mer luftige varianten der papiret henger over rullen og ut fra veggen.

Familer kan ende opp i krangler fordi dorullen blir snudd av hver og én under sine toalettbesøk. Inn mot veggen. Over og ut fra veggen. Inn mot veggen. Over og ut fra veggen.

Lest denne?: Drept av sin egen løve, som han holdt i bur i bakgården

Svaret er her

Lenge har det vært uvisst hva som er riktig og hva som er helt galt. Mange har selvsagt hatt meninger. Men hva er korrekt?

Svaret er endelig her.

Den australske forbrukerorganisasjonen Choice har nemlig oppdaget den korrekte måten å henge opp dorullen, skriver expressdigest.com.

De har nemlig funnet et 128 år gammelt patent; på doruller, datert 1891. Og tegningene viser ifølge Choice helt klart hvordan en dorull er ment å henge i en holder på veggen.

Les også: Tidligere nynazist: «Uforståelig» at Bannon er invitert til Norge

Les også: Mener Will Smith er for lys i huden

Patentet på doruller fra 1891.
Foto: Skjermdump mailonline.co.uk
Skjermdump mailonline.co.uk

Patent

Ifølge Mailonline viser tegningene fra patentet at det faktisk er bare én korrekt måte.

Seth Wheeler, som står bak dorullen og patentet, viser klart og tydelig på tegningene at papiret selvsagt skal henge over og ut og slettes ikke inn mot veggen.

Hva ellers, liksom?

Så, da skulle den debatten være over. Eller?

Les også: Men, skulle ikke dorullen henge slik likevel?

Lest denne?: I Trumps verden driver kun menn idrett

Eller denne?: Glem danskebåten. To menn vil heller svømme de 120 kilometrene over Skagerrak