Donald Trump får endelig besøk av en kjendisvenn i Det hvite hus: Kanye West

Det hvite hus: – Kanye West skal til Det hvite hus for en lunsj med president Trump

Kanye West skal endelig få møte helten sin i Det hvite hus.

Kanye West – nå også kjent som Ye – vil møte Donald Trump og diskutere jobbmuligheter for tidligere fanger når han ifølge New York Times møter president Donald Trump torsdag i Det hvite hus, melder NTB.

Representanter for Kanye West bekrefter møtet overfor avisen.

Det samme har Det hvite hus:

 – Kanye West skal til Det hvite hus for en lunsj med president Trump, og han vil møte Jared Kushner sa Sarah Huckabee Sanders ifølge CNBC.

Kanye West skal også ta opp flere produksjons- og fabrikkjobber i Chicago, Wests hjemby.

Besøket kommer etter at Donald Trump har snakket varmt om såkalt stop and frisk, og å innføre det i Chicago. Dette er noe som gir politiet tillatelse til å stoppe hvem som helst og ransake dem, uten grunn. 

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Kjendiser

Trump har tidligere kritisert Hollywood for å være liberale og demokrater. Kanye West er en av få artister og skuespillere som åpent støtter Donald Trump og han har fått mye kritikk for det.

En annen artist som engasjerer seg politisk er taylor Swift. Hun har vært et ikon for alt-right, men mandag bestemte Swift seg for å annonsere sin støtte til demokratene og flere spekulerer i at Trumps annonserte møte med West er et forsøk på å vise at også Trump har kjendisvenner.

Han virket ike veldig imponert over Swift mandag:

– Jeg misliker musikken hennes 25 prosent mindre nå, sa Trump om Swifts støtte til demokratene.

Og at West er fan av Trump, er det ingen som lurer på.

 – Du trenger ikke være enig med Trump, men bermen kan ikke fortelle meg at jeg ikke kan elske han. Vi er begge drage-energi, tvitret West i en melding som nå er slettet.

Les også: Taylor Swift var et nazi-ikon, helt til hun støttet demokratene

Fan

At Donald Trump er fan av Kanye, vet de fleste. Trump hyllet West etter hans opptreden på satireshowet «Saturday Night Live» i september, et show Trump har snakket nedsettende om i årevis.

Men med Kanye med på showet har pipen fått en annen lyd: «Kanye var storartet», tvitret Trump. Rikrtignok etter å ha skrevet om programmet: «Det er bare en reklameannonse for demokratene».

Kushner

Kona Kim kardashian har allerede besøkt det Hvite hus da hun ba Trump benåde 63 år gamle Alice Marie Johnson som da hadde sittet i fengsel i over 20 år og som ikke var kvalifiseret til prøveløslatelse. Johnson ble til slutt benådet.

Musikeren og forretningsmannen skal først møte Trumps svigersønn Jared Kushner, før han møter Trump til lunsj. Kushner er seniorrådgiver for presidenten, med spesielt ansvar for fengselsreform.

Ifølge New York Times' kilde skal Kanye West ha ønsket å diskutere jobbmuligheter for tidligere innsatte. Han ønsker også å snakke med Donald Trump om hvordan man kan øke antallet fabrikkjobber i Chicago – Kanyes gamle hjemby, som han planlegger å flytte tilbake til.

Les også: Donald Trump – Kavanaugh har ikke gjort noe galt, anklagene er fabrikerte

MAGA

Kanye West har vært å se flere ganger i senere tid med den røde Trump-capsen med påskriften Make America Great Again. Han møtte Trump i 2016 i Trump Tower.

TMZ skrev i september at Kanye West meldte at han akter å flytte til Chicago, og at dette også gjelder hovedkontoret til hans kles- og skomerke Yeezy, som han nå har utvidet til også å omfatte billige boliger.

Les også: USAs FN-ambassadør: – USA er et bedre land takket være Ivanka Trump og Jared Kushner