Verden

Det hvite hus planlegger en ny Trump-periode

President Donald Trump vurderer å stikke innom et folkemøte i Washington, og planlegger ellers for en ny periode i Det hvite hus.

Fortsatt er det ingenting som tyder på at president Donald Trump har tenkt å gi seg, selv om Joe Biden er utropt til vinner. I en Twitter-melding  fredag insisterer president Donald Trump fortsatt på at valget var rigget, og takker for «hjertevarmende støtte» fra sine tilhengere.

Han sier han er glad for Trump-møter som arrangeres av hans tilhengere rundt om i landet. Han vurderer også å stikke innom et av disse møtene i Washington lørdag, for «å si hei».Samtidig skriver NTB at Det hvite hus arbeider med å forberede en ny administrasjon.

Det er Donald Trumps andre periode som planlegges, opplyser en topprådgiver. Den avtroppende presidentens handelsrådgiver, Peter Navarro, sier at planleggingen av en ny Trump-periode er i gang for fullt.

– Vi fortsetter arbeidet i Det hvite hus under antakelsen om at det vil være en andre Trump-periode, sier Navarro.

Alle store nyhetsmedier har utropt Joe Biden til vinne av det amerikanske valget. Biden har også fått gratulasjoner fra de fleste av verdens land.

Les også: – Demokratiet vårt synes å være på randen av krise

Mer fra Dagsavisen