Verden

ABC News avlyser republikansk debatt i New Hampshire – ingen vil delta

ABC News avlyser en republikansk debatt som skulle holdes i delstaten New Hampshire torsdag. Årsaken er at for få kandidater vil delta.

– Vår intensjon var å holde en debatt etter valgmøtene i Iowa, men vi visste hele veien at det ville avhenge av kandidatene, og av resultatet der, sier en talsperson for ABC News i en uttalelse.

Verken ekspresident Donald Trump eller tidligere FN-ambassadør Nikki Haley svarte på invitasjonene til å delta i debatten før tidsfristen, skriver kanalen videre. I tillegg til de to var også Florida-guvernør Ron DeSantis og tidligere New Jersey-guvernør Chris Christie kvalifisert til debatten, men Christie trakk sitt kandidatur forrige uke.

Haley sa tidligere tirsdag at hun kun ville stille i en debatt mot Trump eller Biden. Uttalelsen kom etter at hun kom på tredjeplass i Iowa med 19 prosent oppslutning. Trump dominerte valgmøtene og fikk støtte fra 51 prosent, mens DeSantis fikk 21 prosent.

Mer fra Dagsavisen