Verden

Trumps skattemeldinger fra hans tid som president er offentliggjort

Skattemeldingene til USAs tidligere president Donald Trump ble offentliggjort fredag som planlagt.

Skattemeldingene gjelder for perioden 2015 til 2020, da han var i embetet. Offentliggjøringen skjer etter at en budsjettkomité i Representantenes hus i USA stemte for å offentliggjøre skattemeldingene til ekspresidenten. Noen personsensitive opplysninger er redigert.

Tidligere har det blitt kjent at Trump betalte 1,1 millioner dollar i skatt i to av sine år i Det hvite hus, men nesten ikke noe i de øvrige to.

Offentliggjøringen markerer slutten på en årelang politisk og juridisk dragkamp om innsyn i Trumps økonomi. Den tidligere presidenten har kjempet for at opplysningene han har leverer til skattevesenet skal forbli private.

Nyeste fra Dagsavisen.no: