Verden

Milliardsmell for Easyjet

Det britiske lavprisflyselskapet Easyjet gikk på en milliardsmell i kvartalet som ble avsluttet i juni.

Inntektene til Easyjet steg til 1,76 milliarder pund, som var litt mer enn ventet. Men resultatet for kvartalet, som var det tredje i selskapets regnskapsår, ble et tap før skatt på 114 millioner pund, omtrent 1,3 milliarder kroner.

Resultatet er påvirket av bemanningsproblemer og begrenset kapasitet på flyplasser i Europa, ifølge kvartalsrapporten. Selskapet har baser på Gatwick i London og Schiphol i Amsterdam, som spesielt har vært utsatt for kaos og forsinkelser i sommer.

Easyjet venter at de i sitt fjerde kvartal vil nå 90 prosent av kapasiteten i tilsvarende kvartal i 2019.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen

Nyeste fra Dagsavisen.no: