Verden

Russland kunngjør at soldater trekkes ut av Krim

Russland kunngjør at flere militære enheter trekkes ut av den okkuperte Krim-halvøya etter at en militærøvelse er avsluttet.

Et tog med russiske soldater er på vei fra Krim, ifølge russiske myndigheter, som har sendt ut dette bildet. Foto: Russlands forsvarsdepartement via AP / NTB

Uttrekningen skal være en fortsettelse av styrkereduksjonen som Russland har kunngjort etter militærøvelser langs grensene til Ukraina. Vestlige land er skeptiske til hvorvidt slik tilbaketrekking faktisk har funnet sted.

– Enheter i det sørlige militærdistriktet som har avsluttet taktiske øvelser på Krim-halvøya, er på vei med tog tilbake til sine permanente baser, heter det i kunngjøringen fra det russiske forsvarsdepartementet.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen