Verden

Restauranteier i Florida med klar tale etter terrorangrepet i Kabul - Biden-supportere er ikke velkommen

«Take your business elsewhere». Spisestedet Debary Diner i Florida har en klar melding til Bidens supportere etter terrorangrepet i Kabul.

President Joe Biden holdt en tale fra Det hvite hus. Foto: Evan Vucci / AP / NTB

Eier Angie Ugarte har fått nok av Biden-administrasjonen og dens støttespillere, og la derfor ut en følelsesladd melding på døren til spisestedet sitt bare timer etter at 13 amerikanske soldater ble drept i Afghanistan, ifølge Fox News.

«Hvis du stemte for og fortsetter å støtte og stå bak den verdiløse, udugelige og korrupte administrasjonen som for tiden bor i Det hvite hus, og som er medskyldig i døden til våre soldater og kvinner i Afghanistan, kan du ta businessen din et annet sted» står det på arket hun har hengt opp på døren til restauranten sin. Beskjeden avsluttes med:

«God bless America and God bless our soldiers».

Den klare meldingen hengte hun opp samme dag som 13 amerikanske soldater ble drept i et terrorangrep på Kabuls internasjonale flyplass. totalt ble minst 180 mennesker drept i angrepet.

– Det var det eneste jeg følte at jeg kunne gjøre, sa Ugarte til Fox News.

Videre sier hun til nyhetskanalen at hun var sint og skuffet. Hun har drevet Debary Diner i omtrent fem år, og har en hel vegg i kafeen viet til medlemmer av militæret. Hun klandrer president Joe Bidens administrasjon for de siste dødsfallene i Afghanistan.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen


Thale Engelsen

Thale Engelsen

Journalist