Verden

Ocasio-Cortez med i tegneserie

Demokratenes politiske stjerneskudd kan se seg selv i tegneserieformat 20. januar. – Polariserende både på venstre- og høyresiden, sier skribent som har bidratt til utgaven.

Alexandria Ocasio-Cortez, populært kalt «AOC», er med i TidalWaves Female Force-serie, skriver Reuters.

Sentralt i tegneserien er kongresskvinnens mange tweets og hennes vei mot kongressvalget i 2018, ifølge nyhetsbyrået. I skrivende stund har 31-åringen over 11,5 millioner følgere på mikrobloggnettstedet.

– Det var gøy å skrive historien, spesielt fordi hun (Ocasio-Cortez) er polariserende både på venstre- og høyresiden. Også delvis fordi hun er en ung person som har gjort suksess tidlig i karrieren. Elsk henne eller hat henne, en kan ikke nekte for at hun har gjort seg bemerket i løpet av kort tid, uttaler Michael Frizell, som har bidratt til tegneserien, til TidalWaves eget nettsted.

Utgaven der AOC er med slippes 20. januar, skriver Reuters. Yahoo og MSN har også omtalt nyheten.