Verden

Ocasio-Cortez med i tegneserie

Demokratenes politiske stjerneskudd kan se seg selv i tegneserieformat 20. januar. – Polariserende både på venstre- og høyresiden, sier skribent som har bidratt til utgaven.

Alexandria Ocasio-Cortez, populært kalt «AOC», er med i TidalWaves Female Force-serie, skriver Reuters.

Sentralt i tegneserien er kongresskvinnens mange tweets og hennes vei mot kongressvalget i 2018, ifølge nyhetsbyrået. I skrivende stund har 31-åringen over 11,5 millioner følgere på mikrobloggnettstedet.

– Det var gøy å skrive historien, spesielt fordi hun (Ocasio-Cortez) er polariserende både på venstre- og høyresiden. Også delvis fordi hun er en ung person som har gjort suksess tidlig i karrieren. Elsk henne eller hat henne, en kan ikke nekte for at hun har gjort seg bemerket i løpet av kort tid, uttaler Michael Frizell, som har bidratt til tegneserien, til TidalWaves eget nettsted.

Les også: Pelosi med krast svar til partifellen som ville kaste henne: Jeg avviser ikke Ocasio-Cortez

Utgaven der AOC er med slippes 20. januar, skriver Reuters. Yahoo og MSN har også omtalt nyheten.