Verden

Tidligere stabassistent påstår: Melania Trump «teller ned til skilsmissen»

Tidligere stabassistenter forteller om et turbulent forhold innad mellom Donald og Melania Trump og mener en skilsmisse er rett rundt hjørnet.

Tidligere stabassistent til Donald Trump uttaler at Melania Trump nå kun «teller ned minuttene til skilsmissen» med Donald Trump, og at de kan ende deres 15 år lange «transaksjonelle ekteskap», melder The Daily Mail.

Ryktene går om om at Melania Trump skal ha brutt ut i gråt da Donald Trump vant valget i 2016, og venner skal ha sagt at hun «aldri forventet han skulle vinne». Melania ventet fem måneder før hun flyttet fra New York til Washington etter Trump ble innsatt, dette fordi sønnen Barron «måtte fullføre skolen». Men tidligere stabassistent Stephanie Wolkoff skal ha uttalt at Melania skal ha forhandlet fram en avtale for å gi Barron en stor del av Trumps formue, skriver The Daily Mail. Wolkoff sier også at presidentparet skal ha hatt seperate soverom i det hvite hus og at ekteskapet skal stå for fasaden.

Har du fått med deg alt om det amerikanske presidentvalget? Følg Dagsavisens nyhetsstrøm 

En annen stabassistent, Omarosa Manigault Newman, påstår at parets 15 år lange eksteskap skal være over, og legger til: «Melania teller ned hvert minutt til Trump er ute av det hvite hus og hun kan ta ut en skilsmisse». Newman la også til at hvis Melania gikk fra Trump mens han er president, vil Trump finne en måte å straffe henne.

Trumps tidligere kone, Marla Maples, har etter skillsmisseavtalen ikke mulighet til å gi ut bøker om forholdet til Trump eller uttale seg negativt om tiden med Trump. Det er trolig at samme avtale vil gjelde for Melania Trump, skriver The Daily Mail.

Les også: Biden oppildner til samling og enhet

Nyeste fra Dagsavisen.no: