Verden

CNN: Minst fem koronatilfeller i staben til Pence

Minst fem personer i staben til visepresident Mike Pence har de siste dagene fått påvist koronasmitte, opplyser kilder til CNN.

Vice President Mike Pence waves to supporters Saturday Oct. 24, 2020 in Tallahassee, Fla. Battleground Florida was again a central focus of the presidential campaign Saturday as President Donald Trump, Vice President Mike Pence and former President Barack Obama all had high-profile events in the state. (AP Photo/Steve Cannon)

Det er kjent at visepresidentens stabssjef og rådgiver Marc Short testet positivt lørdag, men ifølge CNN skal også Zach Bauer, en av hans nærmeste medhjelpere, og rådgiver Marty Obst også ha fått påvist smitte.

Bakgrunn: Historien om presidenten USA ikke har sett maken til

Pence og kona Karen testet ifølge Det hvite hus begge negativt søndag. Til tross for å ha hatt kontakt med flere som nylig har fått påvist smitte, har ikke Pence gått i karantene, og de bryter dermed med retningslinjene til det amerikanske smittesenteret CDC.

Visepresidenten endrer heller ikke sin travle reiseplan i valginnspurten.

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Dagsavisen, se våre abonnementstilbud her.