Verden

Se video: Hun var varm og tok seg derfor en spasertur på vingen av flyet før avgang

En video viser en kvinne som sa hun var varm og måtte kjøle seg ned med en tur ut på vingen av et passasjerfly.

Å reise langt med fly kan være utmattende. Litt dårlig luft, trange seter og dvask mat er noe som hører med de fleste flyreiser.

Reisen blir heller ikke bedre av å måtte stå på rullebanen, mens noe skal fikses eller man venter på tillatelse til å lette. Særlig ikke om dette tar lang tid. Som mange sikkert vet blir det da fort veldig varmt inne i cabinen. Men det er ingen muligheter til å lufte. Ja, om du ikke tar deg til rette og åpner en nødutgang da. Og det var akkurat det en kvinne på en avgang i Tyrkia gjorde nylig, melder blant andre nyhetskanalen CNN.

En video på vel ett minutt, som sirkulerer på nettet, viser en kvinne spasere ute på vingen av et fly, mens flymaskinen, en Boing 737, måtte få noe fikset før de kunne ta av.

Lest denne?: TV-seriene som redder koronahøsten (+)

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

Bannlyst og stor bot

Den uidentifiserte passasjeren, som reiste med en Ukraina International Airlines-flyvning fra Antalya i Tyrkia til den ukrainske hovedstaden Kiev med ektemannen og barna, ble angivelig overhørt da hun sa at hun var «for varm» og trengte å kjøle seg ned.

Dermed tok hun turen ut av nødutgangen og ut på vingen.

Hun fikk muligens kjølt seg ned, men hendelsen førte til at hun nå er bannlyst fra alle flyvninger med selskapet.

I følge en uttalelse fra flyselskapet skal ikke kvinnen ha vært påvirket av verken alkohol eller narkotika. Flyselskapet sier at kvinnen kan vente seg en «voldsomt stor regning i form av en bot».

Hendelsen skjedde 31. august, skriver CNN.

Les også: Trumps tidligere advokat: – Donald Trump er villig til å starte krig for å bli i Det hvite hus

Nyeste fra Dagsavisen.no: