Brazilian pediatric doctor Monica Levi, one of the volunteers who received the COVID-19 vaccine, works at the Specialized Clinic in Infectious and Parasitic Diseases and Immunizations (CEDIPI), in Sao Paulo, Brazil, on July 24, 2020. - The doctor is one of the 5,000 volunteers participating in Brazil of the phase 3 trials - the last before homologation - of the ChAdOx1 nCoV-19 vaccine, developed by the University of Oxford together with the British pharmaceutical company AstraZeneca. (Photo by NELSON ALMEIDA / AFP)
Verden

– Det har gått enda raskere enn jeg trodde det skulle

Vaksineekspert tror en koronavaksine vil kunne gis til folk flest i Norge tidligst sent på våren 2021, selv om en vaksine kan være godkjent til jul. Men arbeidet går svært raskt, sier hun.

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre