Verden

Trump tvitret feil Ivanka

Donald Trump feilsendte en tweet.

Donald Trump og datteren Ivanka har tette bånd, men på Twitter ble det trøbbel.

Ivanka Majic er Storbritannias ferske kjendis etter at Donald Trump feilsendte en tweet som skulle til sin egen datter med samme fornavn.

Les også: Trumps Twitter kan skape millitære aksjoner

Brighton

Majic, som bor i Brighton sør i England, har fått uventet oppmerksomhet fra flere av den påtroppende presidentens 20 millioner Twitter-følgere. Mandag kveld amerikansk tid retvitret Trump skryt som datteren Ivanka Trump fikk under en CNN-sending. Da Trump inkluderte brukeren @Ivanka i stedet for @IvankaTrump, endte meldingen i stedet opp på et annet kontinent.

«Navnetrøbbel»

«Dette kommer fra en mann med stort ansvar. Tør jeg foreslå mer varsomhet på Twitter og mer tid til å sette deg inn i klimautfordringene?» lød svaret fra Majic, som er delt mer enn 6.000 ganger tirsdag morgen.

Det er derimot ikke første gang den britiske kvinnen, som jobber for Labour, har havnet i «navnetrøbbel». Også den ungarske betongprodusenten Ivanka har forvekslet Twitter-brukerne, skriver BBC. (NTB)