Liket ble funnet ved noen turstier i et skogsområde i Kolbotn.

To skal være pågrepet etter likfunn

Samme kveld som politiet fant et lik i Oppgård utenfor Oslo, ble to menn pågrepet i et lokale like ved.

Politiets beredskapstropp skal ha gått til aksjon mot de to personene som er pågrepet i et forretningslokale, etter konkrete tips.

Deretter skal det ha blitt søkt i området rundt der pågripelsen skjedde, og etter kort tid ble liket funnet gjemt inni skogen.

Like bak forretningslokalet der de to mennene ble pågrepet, ligger en bratt skråning som leder inn i skogen.

De to som er pågrepet skal være en mann i 60-årene fra Follo og en mann i slutten av 30-årene fra Oslo. Beredskapstroppen skal ha fått bistand av hundeførere fra Follo politidistrikt.

Venter obduksjonsrapport

Familien til Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) er orientert om likfunnet.

– De er orientert, men vi vet ikke noe mer ennå. Det er deres bistandsadvokat Harald Stabell som har gitt dem beskjed om funnet og som kan uttale seg om dette, sier familiens talsmann Geir Strand til NTB.

Det er ventet en foreløpig obduksjonsrapport av den døde i Oppegård allerede tirsdag formiddag.

Politiet har ikke gått ut med noen opplysninger om den døde som ble funnet i skogen i et trafikkert område mellom en bilforretning og en vei.

Ingen informasjon

Tirsdag morgen avlyste politiet i Oslo sin tillyste pressekonferanse i Sigrid-saken.

– Det vil ikke bli gitt informasjon i Sigrid-saken eller om likfunnet i Follo før den avdøde som ble funnet er identifisert. Vi kommer med informasjon med en gang vi har noe mer konkret å fortelle, opplyser Jørn Kristian Jørgensen ved kommunikasjonsenheten i Oslo politidistrikt.