Innenriks

Fire pågrepet etter voldshendelse på privatadresse i Halden – én til sykehus

Fire personer er pågrepet etter en voldshendelse på privatadresse i Tistedal i Halden kommune. Én person er sendt til sykehus, men skadeomfanget er uklart.

– Per nå har vi ikke så mye informasjon, men vi jobber på stedet, sier operasjonsleder Fredrik Solbakken i Øst politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om hendelsen allerede ved 17-tiden tirsdag ettermiddag, men opplyste først om hendelsen ved 20.30-tiden.

– Det har tatt tid å varsle om saken ettersom det har tatt noe tid å få tak i alle involverte. Ikke alle ble pågrepet i leiligheten der voldshendelsen skjedde, men pågripelsene gikk greit for seg, sier Solbakken.

To av de pågrepne er menn i 40-årene, mens de andre to er en mann og kvinne i 30-årene. Den skadde mannen er i 40-årene. De involvertes relasjon er ikke kjent, men det er ifølge politiet ikke snakk om familiære relasjoner.

– Vi vet ikke skadeomfanget på den skadde mannen, men han var bevisst og oppgående da ambulansen kom til stedet, sier Solbakken.

Politiet skal videre jobbe med å avhøre de pågrepne i tillegg til å snakke med vitner. Den skadde mannen skal også avhøres. Politiet jobber med teknisk og taktisk etterforskning for å avklare hendelsesforløp.

Les også: Ny person pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk i Moss

Mer fra Dagsavisen