Innenriks

Går av som leder for Oslo Venstre

Grunde Almeland (32) går av som leder for Oslo Venstre, bekrefter han overfor Avisa Oslo.

– Jeg har mange arbeidsoppgaver og mye å gjøre. Det er også en av grunnene til at det er fint om andre får muligheten, sier Almeland til avisen.

– Det er et privilegium og kjempespennende å være leder av Oslo Venstre, spesielt denne høsten med forhandlinger og Venstre inn i byrådet. Det har vært kjempegivende. Så er jeg stortingsrepresentant for Oslo og er fullt motivert til det og vil jobbe videre for Oslo, sier han videre.

I tillegg til å være Oslo Venstres leder, ble Almeland fast innvalgt på Stortinget i 2021. Der er han medlem av kontroll- og konstitusjonskomiteen, hvor han har vært ansvarlig for komiteens behandling av de mange habilitetssakene i regjeringen. Han er også leder av familie- og kulturkomiteen.


Mer fra Dagsavisen