Innenriks

Steffen Handal gir seg som leder i Utdanningsforbundet

Hele ledertrioen i Utdanningsforbundet varsler at de ikke tar gjenvalg på landsmøtet til høsten.

– Ingen av oss tre stiller oss til disposisjon med tanke på valg for en ny periode, skriver dagens ledertrio i Utdanningsforbundet i en felles orientering til sentralstyret og fylkeslederne i Utdanningsforbundet, skriver Utdanningsnytt.

Det betyr at leder Steffen Handal og nestlederne Terje Skyvulstad og Hege Valås ikke blir med videre.

Den nye ledelsen skal ta over 1. januar neste år etter å ha blitt valgt på landsmøtet i november.

– Det er nå tid for at andre skal lede organisasjonen. Vi har hatt flotte og krevende år og har fått være med på å bygge en organisasjon i vekst og utvikling, sier den avtroppende ledertrioen i en uttalelse.

Nyeste fra Dagsavisen.no: