Innenriks

Oppussing av Norges ambassade i Moskva satt på vent

Norges ambassade i Russlands hovedstad Moskva skulle pusses opp for 100 millioner kroner, men nå er arbeidet satt på vent.

Det bekrefter Utenriksdepartementet til nettstedet Byggeindustrien.

Det er Statsbygg som eier de to bygningene der den norske ambassaden holder til. Det er snakk om rundt 3.000 kvadratmeter og et gårdsrom på om lag 700 kvadratmeter. Kommunikasjonsdirektør Hege Njaa Aschim i Statsbygg sier de ikke kan dele så mange detaljer om rehabiliteringsplanene.

– Det handler om en del av ambassadekomplekset i Moskva. Rehabiliteringen er i en størrelsesorden over 100 millioner kroner, så det er snakk om en omfattende oppgradering som er planlagt, sier hun til Byggeindustrien.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen


Nyeste fra Dagsavisen.no: