Innenriks

Stor leteaksjon etter kvinne og barn i Skien

Nødetatene og frivillige søker etter en kvinne i 60-årene og et mindreårig barn i Svanstul i Skien etter at de to ikke kom tilbake til en hytte som avtalt fredag kveld.

Det er en bestemor og et barnebarn som er savnet, ifølge politiet. Kvinnen er iført sort bukse, har grått hår og er 160–165 cm høy. Barnet er iført lille jakke, rosa/lilla bukse og har langt mørkeblondt hår.

– Det er ikke gjort funn i søket ennå. Det vil fortsette med uforminsket styrke videre utover kvelden og eventuelt natta. Det er frivillige mannskaper og nødetater i søk på stedet, opplyser Sørøst politidistrikt på Twitter klokken 22.20.

Helikopter er også satt inn i søket i turområdet, som ligger like nord for Skien. Telemark Røde Kors og Hovedredningssentralen i Sør-Norge deltar også i søket.