Innenriks

To funnet døde i søket etter at fly med to bergensere styrtet i Nederland

To personer er funnet døde i søket etter flystyrten i Nederland der en far og sønn fra Bergen er savnet.

An emergency services boat patrols the Calandkanaal waterway in search of victims of an airplane crash, in Rotterdam, on June 5, 2022 - Debris bearing the registration number of a small aircraft and items of clothing were found. (Photo by ANP / AFP) / Netherlands OUT

Flyet med de to bergenserne styrtet ved Rotterdam i Nederland 5. juni. Siden har det vært et omfattende søk i vannet der flyet styrtet. I helgen ble det gjort funn av to døde personer, opplyser Vest politidistrikt.

– De to er ikke identifisert, men det kan være de savnede etter flyulykken 5. juni. Pårørende til de to savnede bergenserne er varslet. Norsk politi bistår med identifisering av de omkomne, skriver politiet i en pressemelding.

Lars Haukeland (58) og sønnen Filip (15) var de eneste om bord i flyet som styrtet.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen