Innenriks

Astrid Hoem tar gjenvalg som AUF-leder

Astrid Hoem stiller til gjenvalg som leder for AUF. Hoem har ledet AUF siden 2020.

Hoem ga torsdag beskjed til Valgkomiteen i AUF om at hun ønsker gjenvalg som leder av ungdomspartiet, opplyser partiet i en pressemelding.

– De siste to åra har jeg fått æren av å lede AUF. I dag har jeg gitt valgkomiteen beskjed om at jeg stiller til gjenvalg, og så er det opp til landsmøtet i slutten av oktober å bestemme, sier Hoem selv i pressemeldingen.

Hoem har ledet AUF siden 2020, etter å ha vært nestleder fra 2018. Hun er oppvokst i Kristiansund og ble medlem i AUF i 2008. Hun har hatt flere roller, blant annet var hun leder for Kristiansund AUF. Hoem var en av dem som overlevde terrorangrepet på Utøya i 2011.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen