Innenriks

Mann tiltalt for grov mishandling av samboer

En mann i 40-årene er tiltalt for å ha mishandlet samboeren sin både fysisk og psykisk over flere år.

[object Object]

Kvinnen ble alvorlig skadd av mishandlingen ved flere tilfeller, ifølge tiltalen fra Oslo tingrett. Mishandlingen anses som grov både på grunn av skadeomfanget, men også fordi den pågikk over flere år – fra 2017 til 2021.

Kvinnen ble påført hjernerystelse og bruddskader flere ganger. Mannen skal gjentatte ganger ha slått og tatt kvelertak på kvinnen.

Han er også tiltalt for psykisk mishandling for å flere ganger ha kommet med trusler og skjellsord mot kvinnen. Ved flere anledninger skal han ha frihetsberøvet kvinnen ved å nektet henne å forlate leiligheten.

Han er også tiltalt for brudd på besøksforbudet mot kvinnen.