Innenriks

Jente påkjørt av båt i forbindelse med båtløp i Telemark

En person er fraktet til sykehus etter å ha blitt påkjørt av en båt under et båtløp ved Akkerhaugen i Midt-Telemark kommune søndag ettermiddag.

Mange Oslofolk lengter på sjøen nå i varmen, men har verken råd, tid eller mulighet til å eie båt. Båtdeling, etter modell fra bildelingsselskapene, kan være løsningen. Nå vil Venstre at kommunen skal ta grep.

En jente i tenårene er fraktet til sykehus etter å ha blitt påkjørt av en båt under et båtløp ved Akkerhaugen i Midt-Telemark kommune søndag ettermiddag.

Politiet opplyste om ulykken ved 15.30-tiden.

– Personen satt i egen båt, ble truffet i overkroppen og har skader som betegnes som moderate, skriver politiet.

Den skadde personen er en jente i tenårene, ifølge politiet. Hun ble fraktet til sykehus, og politiet snakker med vitner på stedet for å få klarhet i hendelsesforløpet.

– Vi har ennå ingen detaljer om kjøringen eller hva som skjedde rett forut for påkjørselen. Vi er på stedet og samler opplysninger der nå, forteller operasjonsleder Inge Landsrød i Sørøst politidistrikt til NTB.

Båtløpet skjer i regi av blant annet Drammen sportsbåt team, skriver Varden. Båtene som deltar i løpet, kan holde en fart på rundt 110 kilometer i timen.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen