Innenriks

Oslo-skolene slutter med jevnlig koronatesting 8. februar

Grunnskolene i Oslo slutter med jevnlig koronatesting av elevene sine fra og med 8. februar, melder VG.

Det nye testregimet krev svært mange hurtigtestar. Innlandet er det einaste fylket i Noreg som har nok, skriv NRK. Foto: Erik Johansen / NTB

Utdanningsetaten ved kommunikasjonsrådgiver Kristine Strømmen bekrefter overfor avisen at den jevnlige testingen avsluttes. Byråd for oppvekst og kunnskap opplyser at det er helseetaten som står bak avgjørelsen.

– Jevnlig testing på 1. til 10. trinn: Fra 8. februar avsluttes jevnlig testing av elever på 1. til 10. trinn. Elever og foresatte kan hente selvtester på bydelenes utdelingssteder hvis de har symptomer på korona eller noen i husstanden er smittet. Skolene vil også få et lite beredskapslager av selvtester til elever, lyder meldingen som ble sendt ut til Oslo-skolene i dag.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen