Innenriks

Mann tiltalt for grov kroppsskade etter slåsskamp på T-banen i Oslo

En 22 år gammel mann er tiltalt for grov kroppsskade etter at en annen mann ble knivstukket på T-banen ved Makrellbekken stasjon vest i Oslo i mars i fjor.

To personer ble kjørt til sykehus etter en slåsskamp med tre menn på T-banen ved Makrellbekken I Oslo. Nå er en 22-åring tiltalt for kroppsskadene han påførte en av mennene. Foto: Terje Pedersen / NTB

I tiltalen beskrives det hvordan mannen skal ha påført den andre mannen flere stikk og hogg i hodet og kroppen. Fornærmede fikk to kutt i hodet og måtte opereres to ganger for skadene i hendene, skriver Avisa Oslo.

Hendelsen fant sted om bord på T-banen ved Makrellbekken stasjon 26. mars. To menn ble kjørt til sykehus etter at tre personer hadde vært involvert i en slåsskamp. Da 22-åringen ble pågrepet, var han i besittelse av en 22,5 centimeter lang kniv.

Det er uklart hvordan mannen stiller seg til tiltalen.

Tiltalte må møte i Oslo tingrett i mai. Rettssaken varer i tre dager.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen