Innenriks

Snøen skaper store problemer for Sørlandsbanen

Også torsdag skaper snøen store problemer for Sørlandsbanen. Et godstog sperret strekningen mellom Gjerstad og Skorstøl. Det betyr forsinkelser.

Et godstog står fast i snøen på Sørlandsbanen, og tre passasjertog står stille ulike steder i påvente av at godstoget skal bli brøytet løs. Her er et av passasjertogene på Gjerstad stasjon øst i Agder. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

– Godstoget med feil på lokomotivet på Sørlandsbanen kom i gang ved egen hjelp og kjører i sakte fart på grunn av de tøffe værforholdene. Men strekningen mellom Gjerstad og Skorstøl er åpen, og persontogene kjører også. Det vil fortsatt bli kraftige forsinkelser og innstillinger, skriver Bane Nor på Twitter.

Regiontogene mellom Nelaug og Arendal og Oslo-Stavanger rammes.

(©NTB)