Innenriks

Frp: Sløsefesten fortsetter

Partileder Sylvi Listhaug i Fremskrittspartiet er kritisk til Hurdalsplattformen og sier Ap og Sp fortsetter sløsefesten.

Sylvi Listhaug (Frp) kommenterer regjeringsplattformen i vandrehallen i Stortinget onsdag. Foto: Terje Pedersen / NTB

– Det skal øses ut enda flere milliarder på milliarder til bistand, innvandring/integrering og symbolske klimatiltak. Samtidig hevdes det at skatter og avgifter skal holdes på dagens nivå samlet sett. Dette går ikke i hop, sier Listhaug i en kommentar til den nye regjeringsplattformen.

– Vi er bekymret for at vanlige folk blir sittende med regningen for festen. Når vi på toppen av det vet at SV skal inn i dette, er det bare å holde på lommeboken, sier Listhaug videre.

Listhaug sier hun er skuffet over at det blir en økning i CO2-avgiften, som hun mener vil bidra til utflagging av arbeidsplasser og redusert verdiskapning. Også den planlagte elektrifiseringen av norsk sokkel mener hun vil virke drivende for strømprisen for norske familier og landbasert industri. (NTB)

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen