Innenriks

Tre menn skadd i slagsmål i Oslo – to pågrepet

Tre menn ble skadd i et slagsmål i en leilighet i Heimdalsgata på Tøyen i Oslo fredag kveld. To av dem er sendt til Ullevål sykehus med stikk- og hodeskader.

Politiet er fredag kveld i Heimdalsgata i Oslo med store ressurser etter en alvorlig voldshendelse. Flere politipatruljer og ambulanser er på stedet og gaten ble sperret av under politiaksjonen. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Den tredje mannen er kjørt til legevakten, opplyser politiet, som fikk melding om saken klokken 22.05. Ingen av de tre er kommet alvorlig til skade.

– De tre er påført lettere til moderate skader, sier vaktleder Jørn Nilsen ved kriminalvakta i Oslo til Dagbladet.

Til NTB forteller han at to menn er pågrepet i saken. Begge sitter i arresten og vil bli avhørt lørdag.

– Avhør vil nok tidligst skje lørdag. De to mennene ble pågrepet på stedet. Vi har ikke fått klarhet i motivet for volden, sier Nilsen.

Operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo politidistrikt sier alle de involverte er voksne menn. En mann er i 50-årene, de tre andre er i 30- og 40-årsalderen.

Flere politipatruljer og ambulanser rykket ut til stedet da meldingen kom og gaten ble sperret av under politiaksjonen.

– Det som er på det rene er at det har vært et slagsmål inne i en leilighet og at to menn må få behandling på sykehus. Den ene for stikkskader, den andre for kuttskader i hodet, muligens påført med kniv, sier operasjonslederen. (NTB)

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen