Innenriks

Listhaug: Forstår at Ropstad trekker seg

Partileder Sylvi Listhaug i Frp sier hun forstår at Kjell Ingolf Ropstad trekker seg som statsråd og partileder etter det som er kommet fram de siste dagene.

Frp-leder Sylvi Listhaug mener det gikk veldig bra i regjeringssamarbeidet mellom dem og Høyre, helt fram til Venstre og KrF ble med. Her fra en partilederdebatt i Stortingets vandrehall. Foto: Naina Helén Jåma / NTB

– Det er bra at Ropstad trekker seg. Det som har kommet fram de siste dagene er alvorlige forhold, og jeg forstår godt at han nå velger å trekke seg. Dette er en tøff tid for både Ropstad og hans familie, skriver Sylvi Listhaug til Dagbladet.

– Nå håper jeg han får ro til å gjøre opp for seg og komme seg videre, skriver Listhaug.

Listhaugs uttalelse kommer etter at det ble kjent at Kjell Ingolf Ropstad trakk seg som Krf-leder og barne- og familieminister.