Innenriks

Unge Venstre sier unnskyld til AUF

AUF har stått alene i en kamp som Unge Venstre burde kjempet sammen dem, sier Unge Venstre-leder Sondre Hansmark. Han ber ungdomspartiet om unnskyldning.

[object Object]

– Debatten etter 22. juli har handlet mye om minnesmerker, objektsikring og beredskap. I altfor liten grad har det handlet om sårene til de etterlatte, de overlevende og til organisasjonen AUF, skriver Hansmark i et debattinnlegg i Vårt Land.

Det har manglet et oppgjør mot høyreekstremismen etter 22. juli, skriver han videre.

– AUF er blant dem som har gjort en heltemodig innsats for å ta diskusjonen og oppgjøret, men altfor ofte blir det møtt med mistenkeliggjøring om politisk opportunisme og anklager om å dra et visst kort.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen