Innenriks

Mann døde etter skyteepisode i Tønsberg – politiet etterlyser vitner

Mannen som ble skutt i Tønsberg tirsdag kveld, er død. Det har politiet fått bekreftet fra sykehuset. Ingen er ennå pågrepet for hendelsen.

Politiet fikk melding om hendelsen i Heimdalsområdet klokka 22.14 tirsdag kveld.

Mannen i begynnelsen av 30-årene var ved bevissthet da ambulansepersonell tok hånd om ham. Han ble fraktet til sykehuset i Vestfold, men døde på sykehuset, opplyser Sørøst politidistrikt klokka 01.33 natt til onsdag.

Politiet har store ressurser på åstedet og søker etter en eller flere gjerningspersoner. Det er iverksatt en omfattende etterforskning, og det er satt opp kontroll ved utfartsveiene fra Tønsberg.

Etterlyser vitner

Det er allerede foretatt flere vitneavhør, og politiet ber alle som kan ha hørt skudd eller sett biler i området ved Kilen industriområde på Heimdal i Tønsberg, om å melde seg.

Politiet er også interessert i observasjoner i tiden før 22.15 i samme område, eventuelt også observasjoner av biler som har kjørt i stor fart fra stedet rundt klokka 22.15, heter det i en pressemelding fra Sørøst politidistrikt.

Eventuelle vitner som kan ha hørt skudd som har blitt avfyrt på Kilen øst for Tønsberg sentrum, bes også om å melde seg.

Hørte smell

Ifølge Tønsbergs Blad ble det hørt flere smell i området like etter klokka 22 tirsdag kveld. På bildene fra stedet går det fram at politiet bevæpnet seg.

Politipatruljen som kom først til stedet, utførte førstehjelp på mannen som lå på gaten, før han ble kjørt til sykehus av ambulansen.

Innsatsleder Geir Solberg sier til avisen litt før klokka 01 natt til onsdag at det er noen vitner som har meldt seg, og at det er foretatt flere vitneavhør.

Politiet opplyser at bakgrunnen og hendelsesforløpet foreløpig er ukjent.