Innenriks

Meklingen for lærere og sykepleiere utsatt til neste år

Meklingen mellom KS og Utdanningsforbundet og Norsk Sykepleierforbund er utsatt til første uken i januar.

Det melder Utdanningsnytt.

Meklingen var opprinnelig berammet 20. og 21. november.

Det er smittesituasjonen som er bakgrunnen for utsettelsen. Den store økningen i smittetall i mange norske kommuner gjør det spesielt utfordrende eventuelt å skulle streike, skriver Utdanningsforbundet.

Et flertall av medlemmene som deltok i uravstemningene i både Utdanningsforbundet og Norsk Sykepleierforbund, sa i slutten av oktober nei til resultatet som ble fremforhandlet i årets lønnsoppgjør i kommunesektoren. (NTB)

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Dagsavisen, se våre abonnementstilbud her.