Innenriks

To skoler stengt i Indre Østfold

Indre Østfold kommune stenger en barneskole, en ungdomsskole og deler av en barnehage tirsdag etter at en elev har testet positivt for koronaviruset.

Bilde 1 av 2

Mysen barneskole, Mysen ungdomsskole og en kohort i Espira Opsahl barnehage blir stengt tirsdag, skriver Indre Østfold kommune.

Rundt 30 elever og fem lærere i en klasse ved Mysen barneskole ble tidligere tirsdag satt i karantene etter at en elev testet positivt for covid-19. Bakgrunnen for stengingen er at man nå vurderer at det er behov for å teste flere nærkontakter.

Overfor Smaalenenes Avis bekrefter kommunikasjonssjef Mimi Kopperud Slevigen i Indre Østfold kommune at eleven er smittet gjennom en nærkontakt, og at smitten skal ha sammenheng med smitteutbruddet i Sarpsborg.

Les også: Sarpsborg kommune politianmelder trossamfunn etter smitteutbrudd