Innenriks

Grisebukta

Til Bay of Pigs kan du komme på 20 minutter! Den opprinnelige bukten som oversatt heter Grisebukta er jo forbundet med krig nærmere bestemt på Cuba.

Jeg synes vi bør gå til krig – mot søppel for makan til syn skal en lete lenge etter når du kommer til Huk tidlig en morgen. Her ser det ikke ut etter gårsdagens slag – med kniv og gaffel engangsgriller papptallerkener tomflasker you name it!

Du må ikke sette engangsgrillen din på et sted som er brukt før nei finn en ny plass slik at brannflekken kan stå der som et minne om den gangen du var akkurat her! Graset kommer jo opp igjen allerede neste år.

Jeg foreslår at Friluftsetaten i Oslo gir pokker i å plukke søppel i en måned og etter at folk har vasset i søppel i en periode vil de kanskje vise litt mer interesse for å ta med seg søppelet sitt når de går.

Bjørn Jødal