Nyheter
Godt for øyet, godt for ganen
Pene ribbestykker, en dessert du vil huske og drinkene som setter deg i stemning. Vi tok en prat med restaurantbransjen i Fredrikstad for å få de beste tipsene til julens festmåltider.
Ribbe er fortsatt mest populært på julaften. Markus Nagele liker å steke den en dag i forveien, dele den opp og så kjøre siste stekeetappe for å få pene stykker med sprø svor.
Matprat.no
Denne saken ble først publisert 22. desember 2020. Vi har hentet den opp til glede for nye og gamle lesere.
Det er fortsatt ribbe og pinnekjøtt som er nordmenns favoritter på julaften, og de geografiske skillene i landet er som før. Det viser en fersk undersøkelse utført av YouGov i 2020 på vegne av MatPrat.
Nordmenn er tradisjonsbundet og velger heller tradisjonsmat fremfor alternative retter på julaften, kommer det fram av pressemeldingen fra Opplysningskontoret for egg og kjøtt.