Nyheter

Gi nytt liv til julens matrester

Fredrikstads egen tv-kokk, Bård Greni, har et enkelt julebudskap til oss alle: spis opp maten din!

Pinnekjøtt med kebabdressing og poteter med tacokrydder – du kan faktisk gjøre hva du vil med julematen for å piffe den opp dagen derpå.
Pinnekjøtt med kebabdressing og poteter med tacokrydder – du kan faktisk gjøre hva du vil med julematen for å piffe den opp dagen derpå.
Publisert Sist oppdatert

Denne saken ble først publisert 26. desember 2019. Vi har hentet den frem igjen til glede for nye og gamle lesere.

Det skal være digg, og det skal være enkelt. Etter å ha lagt både tid og innsats i forberedelsene til julens høytidelige måltider, bør ikke restematen kreve for mye av deg som kokk.

– Lag gjerne noe enkelt, men likevel helt nytt av restene, sier Greni, som aller helst forvandler ribbe og pinnekjøtt til piknikmat som kan nytes ute i friluft.

Hei
Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre

5 uker - 5 kroner

KJØP

Powered by Labrador CMS