Nyheter

Kastet mat på politi – prøvde å hoppe i Vågen

Kvinnen i 20-årene ble anmeldt for matkasting mot politiet.

Sør-Vest politidistrikt melder at en kvinne i 20-årene er satt i arrest og er anmeldt etter å ha kastet mat på en polititjenesteperson.

– Damen forsøkte også å hoppe i sjøen fra Skagenkaien, men ble stanset, tvitret politiet klokken 02.39 natt til søndag.

Flere utelivsløver i samme område laget trøbbel i natt. I 04.00-tiden ble en mann i midten av 40-årene bortvist fra Stavanger sentrum etter å ha dyttet til en vekter på et utested. Bare en halvtime tidligere var det en mann i midten av 20-årene som fant det for godt å gå til angrep på vektere utenfor et utested i sentrum.

– Politiet bortviste mannen fra Stavanger sentrum. Mannen etterkom ikke pålegget og ble anmeldt og satt i arrest, tvitres det fra Lagårdsveien.

Lørdag ettermiddag måtte politiet i aksjon på Stavanger lufthavn. En beruset mann i 50-årene ble nektet adgang på flyet han skulle ta. Mannen måtte hentes ut av flyplassen med makt og gikk inn for landing i arresten.

Utrykningspolitiet har også vært på jobb lørdag kveld og natt til søndag. På Jærvegen i Sandnes hadde UP trafikkontroll, noe som førte til at to sjåfører fikk førerkortene beslaglagt.

– De var begge to menn i midten av 20-årene. Den ene ble målt til 120 km/t i 80-sonen, den andre til 117 km/ i 80-sone, meldte politiet klokken 23.24 lørdag.

Også på Krossmoen på E39 ved Helleland ble det holdt fartskontroll. Der ble det utferdiget seks forenklede forelegg utferdiget. Høyeste hastighet var 75 km/t i 60-sonen.

I Ryfylkeveien på Tungland i Strand ble det delt ut ett forenklet forelegg og gjort ett førerkortbeslag. Høyeste hastighet i 50-sonen var 94 km/t. Fører var en mann i 20- årsalderen.

Søndag morgen havnet også en stor stein gjennom vinduet på et hus på Vestre Platå i Stavanger. En etterlyst mann ble funnet i nærheten og er mistenkt for å stå bak.

– En patrulje ble sendt til stedet og fikk beskrivelse av gjerningspersonen og startet søk etter vedkommende, tvitret politiet tidlig søndag morgen.

Etter et par timer kom det melding om at de hadde kontroll på en mistenkt. Mannen var etterlyst i forbindelse med soning og ble dermed tatt med av politiet.

Hvorfor steinen ble kastet inn i huset, er uvisst, ifølge politiet. Ingen er meldt skadd etter hendelsen.Nyeste fra Dagsavisen.no: