Nyheter

– Måten han behandler Ronaldo på er skammelig

Manchester United-manager Erik Ten Hag får gjenngå etter braktapet mot byrival City.

Manchester City knuste Manchester United denne uken etter hat trick fra Erling Braut Haaland i en kamp som endte 6–3 til de lyseblå. Det men det er ikke bare Haaland som får oppmerksomhet etter kampen. Også United superstjerne Cristiano Ronaldo får oppmerksomhet til tross for at han ikke fikk spille ett eneste minutt.

Særlig på Twitter er det mange reaksjoner. Programleder Piers Morgan er tydelig på at Erik ten Hag er en «dust» som ikke viser Ronaldo respekt. Reaksjonen kommer etter at United byttet innpå hele fem spillere uten at Ronaldo var blant dem.

Dermed tok Piers Morgan til Twitter:

«Tenk deg å benke @Cristiano for Utds største kamp for sesongen, for så å bruke fem andre innbyttere når de allerede er knust inn i glemselen, og så hevde du gjorde det «av respekt» for ham? Ten Hag er en arrogant, kunnskapsløs dust, og måten han behandler Ronaldo på er skammelig», raste han etter kampen.

Cristiano Ronaldo er en legende på Old Trafford og returnerte til Manchester før forrige sesong, tov år etter at han dro til Real Madrid. Ronaldo spilte for Manchester United mellom 2003 og 2009. I denne perioden vant han både Premier League (tre titler) og Champions League. FDenne sesongen har det derimot ikke gått på skinner og han har startet kun to kamper i ligaen, begge med tap.

Cristiano Ronaldo (t.v.) kom inn som innbytter mot Liverpool mandag. Manager Erik ten Hag gir ham klarsignal.

Også United-legende Roy Keane mener Ten Hag og klubben ikke viser Ronaldo respekt.

Tross sterke rykter om at portugiseren ønsker seg vekk fra klubben, har United-manager Ten Hag flere ganger avvist at 37-åringen er til salgs.

– Vi planlegger for å ha Ronaldo denne kommende sesongen, og det er alt. Jeg ser fram til å jobbe med ham, sa Ten Hag på en pressekonferanse før sesongen.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen