Nyheter

Øya 2022: Publikums dom

Det har vært lenge siden sist, og forventingene var store for mange. Men ble Øya 2022 som en håpte på? Vi har spurt festivalfolket.

En siste, brennheit dag på Øyafestivalen, og det er tilsynelatende god stemning på Tøyen. Vi tok en prat med folk om hva de sitter igjen med etter festivalen. Hva har vært årets høydepunkt? Og hva burde vært annerledes?

Tone Lundefaret Steinsrud

Hvem: Tone Lundefaret Steinsrud

Det beste: – Det har vært så fint å se så mange mennesker, og helt rørende å stå i en folkemengde igjen. Også elsket jeg Florence The Machine-konserten på fredagen, fordi hun klarte å samle publikum så godt. Det var nesten en spirituell opplevelse for meg.

Det verste: – Man får ekstremt lite mat for pengene. Jeg var spesielt skuffet over Momo Chhe sin stand, hvor vi fikk fire bitte små dumplings til nesten 150 kroner.

Adrian Talleraas

Hvem: Adrian Talleraas

Det beste: – Barna er hos svigermor, det er mitt høydepunkt! Hvis det er lov til å si.

Det verste: – Maten er rett og slett ikke så bra. Det er alt for små porsjoner, spesielt når du er full.

Mitra og Hani Zarabi

Hvem: Mitra og Hani Zarabi

Det beste: – Det fine været har hatt veldig mye å si for festivalopplevelsen. Vi er også fornøyde med at det har vært så mangfoldig og variable artister.

Det verste: Mange populære artister, som Emilie Nicolas og Musti, spilte på Sirkus, og ikke hovedscenen, Amfiet. Det skjønte jeg ingenting av. Det samme med tidspunktet for når artistene spilte. Hvorfor spilte Myra så tidlig på torsdagen?

Dagsavisen er på Øya. Og det finner du her

Oda Haukland, Ester og Emil Jensen

Hvem: Emil Jensen og Oda Haukland

Det beste: – Undergrunn var veldig bra, de lagde god stemning. Også var det mye bra i techno-teltet i år.

Det verste: – Det har vært altfor varmt. Vi savner øya i regnjakke vi nå. Også har det vært dårlig skilting, med tanke på hvor det er vannstasjoner. Vi synes programmet var litt kjedelig i år, også.

Ingrid Simonsen

Hvem: Ingerid Simonsen

Det beste: – Mye bra mat. Jeg likte også Florence and The Machine-konserten, spesielt da hun fikk publikum til å legge vekk telefonen.

Det verste: Det er ingenting man kan ta Øyafestivalen på. Jeg er veldig fornøyd!

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra DagsavisenNyeste fra Dagsavisen.no: