Viking

Viking hang ikke med mot Vålerenga: - Det dårligste vi har gjort på lang, lang tid

Viking skuffet stort i Oslo. Hadde Vålerenga vært kliniske hadde det blitt stygge sifre. Når Tobias Christensen satte inn 4-2 på overtid var alt håp borte for Viking. Hovedtrener Bjarte Lunde Aarsheim var svært misfornøyd med prestasjonen.

Viking måtte se seg slått av en overmakt i Oslo. Det er skummelt å tenke på for Vikings trenere når mannskapet de møter på torsdag er et mye bedre lag enn Vålerenga.

- Dette er noe av det dårligste vi har gjort på lang, lang tid, sier Viking-trener Bjarte Lunde Aarsheim etter kampen.

Trenger et godt overgangsvindu

Viking-treneren ser grunn til bekymring for resten av sesongen.

- Etter den prestasjonen som vi hadde i dag er vi ikke i nærheten. Med de salgene som vi har hatt der vi har solgt våre beste spillere er vi avhengig av å levere et godt overgangsvindu for å henge med i toppen, sier en tydelig preget Bjarte Lunde Aarsheim til RA.

Hovedtreneren var svært misfornøyd med eget lags struktur denne kampen.

- Vi har vært flinke og gjerrige i vår 5-3-2 formasjon, men i dag sprekker vi opp og det er store hull. Vi kommer for sent i press, vi taper for mye dueller, vi gjør Vålerenga gode i dag, mener Bjarte Lunde Aarsheim.

Viking hevet seg noen hakk mot slutten av andre omgang. Etter at Viljar Vevatne lurte seg inn på bakerste stolpe å satte inn 3-2 får Viking til en liten sluttspurt. Med Zlatko Tripic på banen skaper Viking nerve i kampen, men til slutt satt 4-2 og da var alt håp ute.

- Totalt sett er ikke dette i nærheten av en prestasjon der vi fortjente å få med oss noe, mener Bjarte Lunde Aarsheim.

Osame Sahraoui åpnet omsider målkontoen for sesongen mot Viking. Sjekk VIF-børsen her.

Sparta Praha på torsdag

Nå må Vikings to hovedtrenere og resten av apparatet tilbake på tegnebrettet, på torsdag venter et revansjesugent Sparta Praha på SR Bank Arena.

- Vi må vise oss fra en helt annen side om vi i det hele tatt skal ha sjans mot Sparta Praha. Vi har satt oss i en situasjon der det er mulig å komme oss videre. Men da må vi riste av oss denne og komme opp på vårt toppnivå igjen, avslutter Bjarte Lunde Aarsheim.

Kampen på torsdag har avspark 19:00, kampreferat får du her hos RA.




Mer fra Dagsavisen