Oslo

Lang Harry Styles-kø i Oslo Sentrum: – Det er jo ganske kjipt

Fredag kveld spiller Harry Styles konsert i Telenor Arena. I halv syv-tiden hadde køen for å komme seg ut til arenaen vokst seg massiv.

Den britiske artisten er for tiden på sin «Love On Tour»-turne, og spiller i kveld på Telenor Arena. En time før konsertstart sto tusenvis i kø for å bli fraktet med shuttlebuss ut til arenaen. Dagsavisen har snakket med Malene Engø, Ella Ekeid og Emilie Aarhus, som stilte seg i køen rundt sekstiden fredag kveld.

– Nå er det jo ganske varmt, så det er jo ganske kjipt. Men vi har billetter, så det er jo greit, sier Emilie Aarhus til Dagsavisen.

Køen strakk seg hele veien fra Opera-bygget til Salt på langkaia, en strekning på over 600 meter.

Se video av køen:

– Jeg trodde det skulle være litt mer system. Vi stilte oss akkurat i kø. Vi har jo shuttlebuss-billetter, så vi skal jo på, sier Emilie Aarhus.

Mens Dagsavisen snakket med de tre jentene er det kun en time til konsertstart, og det kom flere og flere mennesker bak dem i køen. De hadde ikke trodd at køen skulle være så omfattende.

– Det er jo ikke første gang de har konsert, så man skulle tro de hadde litt bedre system. Men man må jo bare stå i det, fortsetter hun.

Er det verdt det?

Vi må stille opp. Det blir verdt det.

Fra venstre: Malene Engø (16), Ella Ekeid (17) og Emilie Aarhus (18)

Harry Styles spilte tidligere i uken i Dublin, hvor han to ganger stoppet konserten. Begge gangene fikk han øye på fans som han trodde var i trøbbel, men fortsatte konserten da han så at det sto bra til med de to publikummerne, ifølge Irish Examiner.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen